Žao nam je, ovaj dio još uvek nije implementiran.

OK

Kreirali ne samo našu od 0 rađenu skriptu, bez primesa bilo koje poznate skripte, već i novi gamemode naše kreacije. Ne možemo ga svrstati ni u jedan danas poznat tip gamemoda, pa smo ga jednostavno nazvali Revitant Gamemode na koji danas polažemo i autorska prava te ćete zato pored našeg logotipa moći videti i ™ simbol. Revitant je naša reč, mi smo je smislili i nema prevod ni na jednom jeziku, nema drugo značenje osim jednostavno Revitant, što opisuje samo naš gamemode. Kreiran je dve godine od strane vrhunskih skriptera, mapera, web developera, programera, dizajnera, marketing i project menadžera koji Revitant Tim čine kompetentnim za realizaciju ovako jednog složenog projekta. Zajedno, težimo da budemo najbolji

Prva stvar koja je odlika našeg gamemoda je to što smo kreirali igru bez kraja. Ono što svaka zajednica ima problem jeste da posle nekog vremena mora da odradi onaj odvratan global restart kada svi igrači izgube ono za šta su radili unazad dve ili tri godine. Kod nas global restarta nema. Igra nema kraja i nikada ne može da dosadi. Kod nas se ne stavlja akcenat na ingame novac i to da li neko ima milione, vile i avione, već na suštinu igre, zabavu i ono zbog čega ulazite u igru, a to je svakako ekipa, društvo ali i glavni motiv i cilj igre. Ostvarivanjem jednog cilja vi dobijate nove ciljeve i prioritete i takav ciklus se neprestano ponavlja. Svakako savetujemo da pročitate naš Revitant Handbook gde ćete pronaći detaljnije informacije i uputstva vezana za suštinu igre.

Kreirali smo brz i dinamičan gamemode. Osim što nema kraja, igra je spontana, brza i dinamična. Nema smaranja, čekanja, gubljenja vremena na nepotrebne tutorijale, učitavanja, misije, poslove i kazne. Ako želite tutorijal možete ga pogledati ali i ne, ako vas uhvati policija možete maksimalno biti u zatvoru 3 minute, taman za času vode, mislimo na vaše zdravlje! Poslovi su brzi ali sa velikom dozom adrenalina i zabave. Na našem gamemodu, a zahvaljući dinamičkoj skripti nećete čekati updateove, već ćemo većinu stvari moći menjati i ispravljati, korigovati odmah InGame u realnom vremenu bez prekidanja igre. Igrači nemaju vremena za gubljenje i prekidanje igre, želimo da pružimo adekvatne uslove za sve naše igrače! Znamo šta volite!

Kreirali smo igru bez pravila! Ono po čemu je naš gamemode poseban je to što nema pravila. Svako pravilo sa drugih gamemodova ne možemo da primenimo ovde. Ono čime se mi vodimo i šta na čemu ćemo insistirati je prosta fraza „Igraj normalno da i svi drugi mogu da igraju normalno“. Sve ostalo, potpuno je nebitno, jer igrači kontrolišu igru. Igrači imaju komande sa kojima rešavaju one koji im smetaju ili neke svoje probleme. Oni koji pak ne igraju normalno i njihovo ponašanje se ne uklapa u priču te se narušava kvalitet igre, biće prosto ograničeni i imaće manje mogućnosti. Nemamo mi prste na tasteru za ban, niti dodatne zatvore, nas to ne ispunjava, ali adekvatni alati postoje da zaštitimo one koji igraju normalno. Želimo kvalitet!

Prva smo gaming zajednica gde su admini neprimetni, gde ne utiču na igru, gde adminima ne piše iznad glave ko su I šta su, ne daju im se dodatna prava I mogućnosti, nemaju alate za isticanje svoje pozicije, niti će biti igračima vidljive totalno nepotrebne radnje Staffa. Staff I održavanje igre u pozadini neće smarati igrače, niti će biti kontakta Staff I Igrač osim ako to igrač ne zahteva, prilikom traženja neke pomoći, a budući da nema pravila, nema ni nepotrebnog kažnjavanja. Veći Staff leveli su plaćeni svakog meseca čime se takođe ističemo, tako da je kvalitet i profesionalnost zagarantovana. Staff će se birati na posebne načine od strane vlasnika, a kriterijumi će biti rigorozni i ni malo se neće razlikovati od konkurisanja za RL posao. Fer i korektnost!

Kod nas možete da imate Multy Account! Tako je, dobro ste pročitali. Kada se registrujte dobićete poseban ID Accounta u okviru koga ćete moći kreirati dva podaccounta preko našeg online UCP-a,. Možete igrati na oba kada god želite, niko vam neće zameriti. Ako vam dosadi da budete u kriminalu, kako ne bi ste resetovali klasu i izgubili sve, samo odete na drugi account i igrate kao policajac ili revitant. Naravno, sve kazne koje dobijete od strane Staffa vezuju se za vaš glavni ID i primenjuju se na oba podaccounta. Imajte u vidu da je Staffu uvek dostupno sve vezano za radnje na oba podaccounta i log se vodi na glavni ID.

Sigurnost i zaštita su nam priopritet. Kao osnovana organizacija sa čiterima i ostalim licima koje žele samo da unište nešto dobro, ili da nanesu štetu drugim igračima kao našim korisnicima, a što je naša registrovana nematerijalna imovina i naši klijenti, obračunavaćemo se pravnim alatima i realnim tužbama i opomenama preko našeg pravnog tima zarad zaštite naših prava i prava naših klijenata. Opasna sredstva su izdvojena za zaštitu i prikupljanje podataka koja nam ostaju za potrebe otkrivanja identiteta. Ovo je ujedno i apel na sve one koji ne žele da oni ili njihovi roditelji dobiju pismo od našeg advokatskog tima.