Žao nam je, ovaj dio još uvijek nije implementiran.

OK

fahvbfiafe

FAQ

KADA ĆE BITI OPEN SERVERA?

Trenutno još uvek nismo izašli sa datumom puštanja u rad servera. Ne želimo da trčimo pred rudu i da objavimo datume dok ne budemo u potpunosti sigurni da igračima možemo da pružimo ono što smo im obećali. Ne želimo popularnost, idemo na kvalitet, stoga i s obzirom da projekat već traje godinu ipo dana, možemo sačekati koliko bude potrebno. Svakako je to uskoro jer smo ušli u završnu fazu svih segmenata.

DA LI MOGU DOBITI ADMINA NA SERVERU?

Naravno, svako može dobiti admina na serveru onog trenutka kada se otvori konkurs i na isti konkuriše, prođe čitav niz selekcija i naravno prvo se pokaže i dokaže kao kvalitetan i ozbiljan igrač u vremenu pre. Ne delimo Staff pozicije da bi smo imali dosta ljudi na openu niti će Staff pozicije ikada biti deljenje kao nagrade, šakom i kapom. Po tome se razlikujemo od ostalih. Nama je samo kvalitet bitan i ništa više.

KAKVI ĆE POSLOVI I MISIJE BITI NA SERVERU?

U zavisnosti od levela menjaju se i poslovi i prioriteti, obaveze. Poslovi su specifični, trudili smo se da pružimo igračima nešto što nema na drugim serverima i da ne ponovimo poslove koji su već viđeni. Poslovi su zabavni i puni adrenalina. Misije se ubacuju uglavnom kada igrači nemaju šta da rade i kada skripta postane dosadna, po nama je to pogrešno, jer ovo nije singleplayer. Kod nas su one nepotrebne jer je milon opcija i načina da gradite vašeg lika i vaše okruženje. Igra nema kraja i nikada ne dosadi.

ZA ŠTA MOGU DA DONIRAM, ŠTA DOBIJAM?

Prvo treba da se vodite time da donirate kako bi nas podržali i kako bi nam kolko tolko pomogli, a ne zato jer želite da budete iznad i po nečemu jači na serveru ili forumu. Na našem portalu i forumu imate opciju za doniranje odnosno segment „Kupite nam kafu“ što jeste poenta, donacije su po 1 evro ne više, ne manje. Kada uplatite 1 evro dobijate 10 Revitant kredita koje možete da koristite u našem Revitant marketu i da kupujete stvari koje želite. Niti jedna stvar vam ne daje prednost nad ostalim igračima niti vas na neki način dodatno ističe, ali vam u određenoj meri olakšava određene stvari u igri, tako da ostane fer.